Alpu İlçesi Yunusemre Mahallesi’nde şebeke hattı yenileme çalışmalarına başladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) ekipleri, Alpu İlçesi Yunusemre Mahallesi’nde şebeke hattı yenileme çalışmalarına başladı.

Alpu İlçesi Yunusemre Mahallesi’nde şebeke hattı yenileme çalışmalarına başladı
07 Mayıs 2021 Cuma 15:55

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) ekipleri, bir vatandaşın, izinsiz bir şekilde şebeke suyunu, tarımsal faaliyetlerde kullanması ve suya zirai ilaç kaçırmasından dolayı yaşanan soruna, anında müdahale etti. Olaydan kısa bir süre sonra halk sağlığı açısından hiçbir risk teşkil etmemek üzere acil eylem planını hayata geçiren ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Alpu İlçesi Yunusemre Mahallesi’nde içme ve kullanma suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarına da hızlıca başladı.

Toplamda 4,5 kilometrelik, 500 aboneye hizmet veren şebeke hatlarının kısa bir sürede bitirilmesi amacıyla ekipler yoğun bir şekilde çalışıyor.

Bu arada ESKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin dün gece geç saatlere kadar çalışmaları sonucu ana hat değişimi de gerçekleşti. Hali hazırda suları kesik olan Fevzi Paşa Mahallesi’nin bir bölümüne akşamüstü, tamamına ise bu gece yarısı su verilmeye başlanacak.


Etiketler; #alpu #eski
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.