OMM'ye bir ödül daha

Avrupa Konseyi himayesinde Avrupa Müze Forumu (EMF) tarafından her yıl verilen, Avrupa'nın en prestijli müzecilik ödülü “Avrupa’da Yılın Müzesi Ödülleri (EMYA) 2021” kapsamında OMM - Odunpazarı Modern Müze Özel Takdir Ödülü kazandı.

OMM'ye bir ödül daha
07 Mayıs 2021 Cuma 16:04

Son dört yıl içerisinde ziyarete açılmış ya da geniş çaplı bir dönüşüm geçirmiş olan müzelerin değerlendirildiği “Avrupa’da Yılın Müzesi Ödülleri (EMYA) 2021” kapsamında OMM, yenilikçi bir bakış açısı geliştiren ve diğer Avrupa müzelerine örnek olabilecek müzelere verilen Özel Takdir Ödülü’nün sahibi oldu. Ödülü anons eden Avrupa’da Yılın Müzesi Ödülleri (EMYA) Jüri Başkanı Marlen Mouliou; OMM’u “herkese açık ve kapsayıcı bir ortam yaratmayı başaran, dünya çapında kültürlerarası bir platform” olarak niteledi. Geçtiğimiz yıl EMYA jürisi OMM - Odunpazarı Modern Müze’ye bir ziyaret gerçekleştirmiş ve müze hakkında izlenimler edinmişti..

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.