Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güler tepkilere yanıt verdi

Adaylığının Alpu CHP ilçe örgütü tarafından tepki görmesi ardından açıklamalarda bulunan belediye başkanı Gürbüz Güler, “Daha önce aday olmayacağımı belirtmiştim. Ancak hem örgüt hem de belediye başkanlarımızdan yeniden aday ol çağrısı geldi. Bu nedenle aday oldum. Kimsenin küseceğini ya da kırılacağını düşünmüyorum” dedi.

Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güler tepkilere yanıt verdi
27 Ocak 2024 Cumartesi 13:12

Adaylığının açıklanması sonrasında CHP Alpu ilçe örgütünden tepki gören Gürbüz Güler, örgüt içindeki itirazlara açıklık getirdi. Güler, “8 9 ay önce aday olmayacağımız açıklamıştım. Sağlık problemlerim vardı. Şuanda da aynı problemler sürüyor. Ancak hem örgüt hem belediye başkan adaylarımız hem de Alpu halkı Alpu’yu bu noktaya getirdin o kadar çalıştın çabaladın yola devam et dediler. Ben de onları kıramadım. Alpu ilçe örgütü benim aday olmayacağımı öğrenince aday çıkarmışlardı. Ancak gelişmeler yeniden aday olmamı gerektirdi. Beni tanıyanlar bilirler kesinlikle dönek bir insan değilim. Arkadaşlarım da bunu bilirler. Yeniden hep birlikte Alpu’da seçim kazanacağız. Allah utandırmasın” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.