Ali İsmail'in düşleri Afrika'ya ‘can suyu’ oldu

Ali İsmail Korkmaz'ın adı AfrikaSen De Gel Derneği ile 7 ay boyunca kuraklıkla mücadele etmek zorunda kalan Afrika'nın Gambiya bölgesindeki Sare Jiburu köylülerini hasret kaldıkları suya kavuşturdu.

Ali İsmail'in düşleri Afrika'ya ‘can suyu’ oldu
13 Aralık 2017 Çarşamba 12:01

Toplumsal barış ve eşitliğin var olduğu, insan-doğa ilişkileri de dâhil olmak üzere her türlü eşitsiz ilişkiden arınmış bir dünyayı, gençliğin katılımıyla kurarak Ali İsmail'in düşlerindeki özgür dünyayı hayata geçirmek misyonuyla kurulan ve 3 yıldır faaliyetlerini sürdüren Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV), bu kez elini Afrika'ya uzattı.

ALİKEV, Sen De Gel Derneği ile 7 ay boyunca kuraklıkla mücadele etmek zorunda kalan Afrika'nın Gambiya bölgesindeki Sare Jiburu köylülerini hasret kaldıkları suya kavuşturdu.

Su kuyusunun açılışına Ali İsmail Korkamaz'ın annesi Emel Korkmaz ve babası Şahap Korkmaz da katıldı.

Anne Emel Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bizden bir can aldılar ama şimdi o; ışıldayan gözlere umut, minik bedenlere can oldu. Alişim yaşıyor, yaşatıyor..." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.