İLHAN MAYAKAN HAYATINI KAYBETTİ

İLHAN MAYAKAN HAYATINI KAYBETTİ
13 Aralık 2017 Çarşamba 12:44

Eskişehir futbol camiası acı haberle yıkıldı. Eskişehirspor eski futbolcusu ve TÜFAD eski Başkanı İlhan Mayakan hayatını kaybetti. Mayakan'ın uzun süredir tedavi gördüğü,  dün de yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Eskişehirspor da Mayakan'ın ölümünün ardından bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "Kulübümüz eski futbolcusu, Teknik Sorumlusu, kongre üyemiz ve geçmiş dönemlerde Altyapı İdari Direktörlük görevinde bulanan İlhan Mayakan’ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Cenazesi, yarın öğle namazına müteakip Sami Ramazanoğlu Camii'nden kaldırılacaktır. Merhuma, Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ABDULLAH ERTÜRK - 6 yıl önce
ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH RAHMET EYLESİN