AK Parti’den vatandaşlara aşure ikramı

AK Parti Eskişehir İl Teşkilâtı tarafından, Hicri Yılbaşı’na girilmesi ile beraber Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

AK Parti’den vatandaşlara aşure ikramı
15 Ağustos 2021 Pazar 13:39

Çarşı Camii önünde gerçekleştirilen programa; AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, İl Gençlik Kolları Başkanı Musab Tayyip Altınkaynak, çok sayıda teşkilât mensubu ve vatandaş katıldı.

Birlik ve beraberliğin sembolü olan Muharrem ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Çalışkan, “Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği anlamlı günlere hep birlikte ulaşmak ne güzel. Bu birlik ve beraberliğimizden her zaman olduğu gibi rahatsız olan fitne ve fesat odakları var. Güzel ülkemizde huzur ve ahengi bozmaya çalışanlara aziz milletimiz hiçbir zaman fırsat vermedi, yine vermeyecektir.

Sofralarımızın bereketinin paylaşarak arttığı, kardeşliğimizin perçinlendiği nice Muharrem aylarına erişmek dileğiyle... Tüm hemşehrilerimizin Hicri Yılbaşı’nı ve Muharrem ayını tekrardan tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.