Eskişehir’den Kastamonu’ya destek

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi afet bölgelerine ihtiyaçlar doğrultusunda yardım göndermeye devam ediyor. Kastamonu’da meydana gelen selin ardından müdahalede bulunmak için Büyükşehir Belediyesi, iş makinalarını bölgeye gönderdi.

Eskişehir’den Kastamonu’ya destek
15 Ağustos 2021 Pazar 14:22

Yoğun yağışlar sebebiyle Kastamonu ve Sinop’ta meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeye Kalabak Suyu gönderen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kastamonu’ya 1 greyder, 1 loder, 3 dozer, 1 paletli ekskavatör ve 2 adet damperli kamyon sevk etti. Kastamonu’ya yola çıkan iş makineleri bölgede arama kurtarma, yol açma ve temizlik çalışmalarına destek verecek. Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde görev yapacak olan Büyükşehir Belediyesi personelinin bir kısmı bölgeye ulaşarak çalışmalara başladı. 50’nin üzerinde can kaybının yaşandığı ve Bozkurt ilçesinin tamamını kaplayan sel felaketinde bölgeye sevk edilen ekipler, çalışmalar tamamlanana dek bölgedeki görevlerine devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.