AK Parti Tepebaşı Teşkilatı piknikte buluştu

AK Parti Tepabaşı teşkilat mensupları ve aileleri, piknikte bir araya geldi.

AK Parti Tepebaşı Teşkilatı piknikte buluştu
06 Eylül 2021 Pazartesi 11:36

Kanlıpınar Mesire Alanı’nda düzenlenen pikniğe AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, İl Gençlik Koları Başkanı Musab Tayyip Altınkaynak, İlçe Kadın Kolları Başkanı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı, İlçe Yönetimleri, Mahalle Teşkilatları ve aileleri katıldı.

AK Parti Tepebaşı İlçe teşkilatı, eğlenceli aktivitelerle yazdan kalma bir havada güzel bir gün geçirmenin keyfini doyasıya yaşadılar.

Partililerin gönüllerince sohbet etme ve yorgunluk atma imkanı bulduğu piknikte, çeşitli etkinlikler ve ikramlar verildi. AK Parti Tepebaşı teşkilat mensupları ise sıcak günde ağaçların altında gölgenin tadını çıkardı.

Piknikte Teşkilatına seslenen İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu;

“Normalleşme sürecinin başlaması ile herkes en yakınlarına tekrar kavuştu. Bizde normalleşmeden sonra ilk Teşkilat programımızı ,ailemiz olan sizlerle Yönetimlerimiz, Meclis üyelerimiz ve Mahalle başkanlarımızla yapmak istedik. Bundan sonraki süreçte çeşitli etkinliklerimiz ve aktivitelerimiz olacak, böylelikle eski günlerimizde ki gibi daha çok bir araya geleceğiz. Çünkü Biz Birlikte daha güçlüyüz.

Sorumluluğumuz her zamankinden daha da büyük. AK Parti’ye gönül verenler olarak daima ülkemiz ve partimiz için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah yine birlikte büyük zaferlere imza atacağız.

Birlikte yürüyecek çok yolumuz var. Bu süreçte en büyük yük ise her zaman ki gibi ailelerimizde olacak. Bizleri her zaman destekleyen ve her çalışmamızda güçlü bir şekilde arkamızda duran kıymetli ailelerimize bir kez daha buradan teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız.

 AK Parti bayrağını en üst seviyelere birlikte taşıyacağız. Sizler benim ağabeylerim, ablalarım, kardeşlerimsiniz. Desteğinizle partimizi ve sizleri en iyi şekilde temsil etmeyi Rabbim bize nasip etsin. Pikniğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.