AK Parti'den Tepebaşı Belediyesi'ne ağır eleştiri

AK Parti İl Başkanlığı Tepebaşı Belediyesi’ni eleştirdi. Başkanlık tarafından yapılan açıklamada son iki günde medyada yer alan haberler işaret edilerek, “Tepebaşı Belediyesinin Özel Kalem harcamaları derhal incelenmelidir. İstediğim yere villa yapar, istediğim yere kat artırımı yaparım, rant sağlarım düşüncesi şehrimize yıllarca kaybettirmiştir” denildi.

AK Parti'den Tepebaşı Belediyesi'ne ağır eleştiri
13 Haziran 2023 Salı 16:08

AK Parti il yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 2 gündür basında yer alan Tepebaşı Belediye Başkanının Özel Kalem Müdürü ile ilgili haberler hepimizi dehşete düşürdü. Maalesef çok daha vahim iddialar var. Daha 3 gün önce basında yer alan açıklamamızla batıkentte kişiye özel kat artırımı yapıldığını, bu ayrımcılığa karşı çıktığımızı, sonuna kadar takipçisi olacağımızı belirtmiştik. Belediye Meclis Üyesi olduğum dönemde de belediyenin hukuksuz uygulamalarının her seferinde güçlü bir şekilde karşısında olmuş, kamuoyunu bilgilendirmiştim. Fakat her hafta yeni bir skandal ile Tepebaşı Belediyesinin rant hızına yetişemiyoruz. Yine 2022 yılında yaptığım açıklamada Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne 4 Milyon Lira bütçe ayrılırken Özel Kalem Müdürlüğüne 10 Milyon Lira bütçe ayırılmasını eleştirmiştik. Tepebaşı Belediyesinin Özel Kalem harcamaları derhal incelenmelidir. İstediğim yere villa yapar, istediğim yere kat artırımı yaparım, rant sağlarım düşüncesi şehrimize yıllarca kaybettirmiştir. ESKİ tarafından Tepebaşı Belediyesi Özel Kalem Müdürüne özel olarak kurulan su pompası da bunun net bir göstergesidir. ESKİ’nin asli görevlerini ihmal ederek rant villasına özel su pompası kurmakla uğraşması sebebiyle sel eziyetine bütün şehir maruz kaldık. Bilinmesini isterim ki Tepebaşı başta olmak üzere Eskişehir’de yaptıkları her yanlışın takipçisi olmaya, hesabını yasal merciiler nezdinde sormaya devam edeceğiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.