AK Parti'den istifa eden Durgut: Burası AK partinin kalesiydi, bize hiçbir şey sormadılar!

Günyüzü’nün AK partili Belediye Başkanı Menderes Durgut, Yeniden Refah Partisi’nin adayı olarak seçimlere girme kararı alırken, “maalesef Nebi Bey (AK Parti Eskişehir Büyükşehir adayı Nebi Hatipoğlu) ve muhtemelen il başkanı da (Süleyman Reyhan) var işin içinde, istişare etmeden rakibimiz olan Büyük Birlik Partisi’ne verdiler.” dedi ve ekledi: "Verdik bitti" demekle olmaz

AK Parti'den istifa eden Durgut: Burası AK partinin kalesiydi, bize hiçbir şey sormadılar!
31 Ocak 2024 Çarşamba 14:24

Eskişehir Net’ten Ayşe Kaytan Uçak’a konuşan Durgut, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ve eski il başkanı Süleyman Reyhan’ın kendileriyle istişare etmeden böyle bir karar aldığını söyledi. Günyüzü’nün AK Parti’nin kalesi olduğunu belirten Durgut, “Vatandaştan gelen aşırı tepki üzerine böyle bir karar aldık. Günyüzü yüzde 73 ile AK Parti’nin kalesidir. Yerelde ittifak adına bir kale rakibe verilmez. Rekor üzerine rekor kıran bir kaleyi maalesef Nebi Bey (AK Parti Eskişehir Büyükşehir adayı Nebi Hatipoğlu) ve muhtemelen il başkanı da (Süleyman Reyhan) var işin içinde, istişare etmeden rakibimiz olan Büyük Birlik Partisi’ne verdiler. Günyüzü’ne sormadan böyle bir kararı kendileri almışlar. İstişare yapmış olsalardı, belki konuşmayla çözülebilirdi. Kendi kafalarına göre, yukarıdan ‘verdik, bitti’ ile olmaz. Burası Günyüzü. Alınan karara karşı burada da büyük bir tepki oluştu. ‘Yeniden Refah Partisi ile devam edelim’ diye aşırı bir baskı oldu. Kendi ilçemde yaşayan bir belediye başkanıyım. Hane hane herkesi bilirim, herkeste beni bilir. Fatih Erbakan ‘hayırlı olsun’ dedi, elimizi kaldırdı” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türk Yılmaz - 3 ay önce
Valla Menderes Başkan bu işi çözmüş. Ak Parti'ye geçmiş olsun