AK Parti'de kolları sıvayanlar ve yerinde sayanlar

Yerel seçim heyecanının en çok yaşandığı Odunpazarı için AK Parti’de 9 ismin adı geçiyor. Bu isimlerden Murat Özcan ve Hasan Hüseyin Köksal alanda varlıklarını hissettirken diğer isimler genel merkezden gelecek işareti bekliyor.

AK Parti'de kolları sıvayanlar ve yerinde sayanlar
13 Ekim 2023 Cuma 11:37

Yerel seçimlere 5 ay varken Odunpazarı’nda özellikle AK Parti cenahında adeta aday enflasyonu yaşanıyor. Uzun süre öncesinde belediye başkan aday adaylıklarını duyuran Hasan Hüseyin Köksal ile Murat Özcan aday enflasyonu yaşanan AK Parti’de yaptıkları çalışmalar ile dikkat çekiyor. Mesailerin büyük bölümünü STK ve dernekleri ziyaret ederek geçiren Özcan ve Köksal, aynı zamanda sosyal medya kullanımı ve verdikleri demeçlerle de adı geçen diğer isimlerin bir hayli önünde. Odunpazarı AK Parti eski ilçe başkanı Ali Acar, teşkilat başkanlığı görevinde olduğu gibi  "aday adayı" olduğunu belirttikten sonra herhangi bir varlık gösteremeyen isimlerin başında geliyor. Öte Yandan son genel kurulda MKYK’daki görevibni devreden Burhan Sakallı’nın ismi de Odunpazarı için geçerken, Sakallı’nın genel merkezden bir işaret gelmeden harekete geçmesi beklenmiyor. Zira, Sakallı kendisine yöneltilen soruları bile cevaplarken bir hayli temkinli hareket ediyor.

Sivrihisar’da başarılı işlere imza atarak dikkat çeken Hamit Yüzügüllü’nün de Odunpazarı Belediye başkanlığı için yarışmaya istekli olduğu uzunca bir süredir konuşulsa da Yüzügüllü’nün yerel de ve genel merkez düzeyinde bu yönde bir çalışması henüz gündeme gelmedi. İsmi geçen diğer isimler ise şu şekilde: Hikmet Çelik, Özkan Alp, Süleyman Ekşi, Veli Görkem Pala

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.