Melih Aydın'dan yasaklama kararına tepki

Eskişehir Botanik Park'ta yapılması planlanan Octoberfest valilik tarafından yasaklandı. İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın yasaklama kararına tepki gösterdi: Yasakçı zihniyetle de sonuna kadar birlikte savaşacağız

Melih Aydın'dan yasaklama kararına tepki
13 Ekim 2023 Cuma 12:32

Octoberfest’in Eskişehir valiliği tarafından yasaklanmasına bir tepki de İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın’dan geldi. Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Eskişehir’de yine belirli bir kesimin hedef göstermesi üzerine bir festival daha valilik kararıyla yasaklandı. Eskişehir kazandığı modernlik dahil çoğu sıfatı kaybetmeye başladığı gibi öte yandan bu zihniyete karşı koyma gücünü de kaybetmiştir. Gençler; biraz daha sabredin en güzel festivalleri birlikte yapacağız, yasakçı zihniyetle de sonuna kadar birlikte savaşacağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.