Ahmet Sivri yeni yılın ilk gününde sahadaydı

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Sivri, yeni yılın ilk gününde saha ziyaretlerine devam etti. Sivri, Yeşiltepe ve Şirintepe’deydi…

Ahmet Sivri yeni yılın ilk gününde sahadaydı
03 Ocak 2024 Çarşamba 11:59

Yeni yıl mesajında “Yeni yılda yeni Tepebaşı’nın temeli atılacak” diyen Sivri, Yeşiltepe ve Şirintepe mahallerinde ziyaretler yaptı. İş yerlerini gezip esnafla sohbet eden Sivri, daha yaşanabilir ve adil yönetilen Tepebaşı için partisine destek istedi.
Bölgedeki kahvehane ve derneklere de uğrayan Sivri, “Önümüzde üç ay var. Çok kritik bir seçim var. Eskişehir’i, Tepebaşı’nı, Odunpazarı’nı iktidarla buluşturmalıyız. Aday kim olursa olsun ben yine geleceğim, yine destek isteyeceğim, yine sahada olacağım. Mesele Ahmet Sivri’nin meselesi değil, Tepebaşı’nda yaşayan on binlerin meselesidir. Asla kişisel düşünemeyiz. Aday ben olursam rekor bir oyla iş başına geleceğimi görüyorum. Bu dönem doğru adayla Cumhur İttifakı’nın Tepebaşı’nda kaybetme şansı yok” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.