Ahmet Sivri: Büyüklerimizin deneyimleri ile seçimi kazanacağız

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Sivri, partisinin ilk üyelerinden Hasan Kocabaş’ı evinde ziyaret etti.

Ahmet Sivri: Büyüklerimizin deneyimleri ile seçimi kazanacağız
06 Aralık 2023 Çarşamba 16:29

Tepebaşı İlçe Başkanlığı ve Meclis Üyeliği yapan Ahmet Sivri, temmuz ayından bu yana saha çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Sivri, esnaf vatandaş ve sivil toplum ziyaretlerine devam ediyor.

Tepebaşı’nın tüm kesimleriyle bir araya gelmeye özen gösteren Sivri, “Büyüklerimizin deneyimleri çok kıymetli. Sade üyemizden teşkilatlarda görev yapanlara kadar herkesin fikri, katkısı bizim için önemli. İlk günkü aşkla, ilk günden bu yana bizlerle olan büyüklerimizi ziyaret edeceğim. Teşkilatın önemini biliyoruz, tecrübenin kıymetinin farkındayız. Gençliğimizi, heyecanımızı parti büyüklerimizin deneyimiyle buluşturacağız. Hep birlikte AK Parti’mizin gücünü arkamıza alıp Tepebaşı’na hizmet edeceğiz” dedi.

Sivri, partisinin deneyimli isimleriyle bir araya gelmeye devam edeceğini bildirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.