AK Parti Eskişehir'de seçim startını verdi

AK Parti Odunpazarı ilçe Başkanlığı Kurtuluş Mahallesi’ndeki yeni binasına taşındı. Odunpazarı İlçe Başkanlığının açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir,  Eskişehir’in sokakları gezerken gördükleri eksiklerin yüreklerini burktuğunu belirterek, 31 Mart’taki yerel seçimleri özlemle ve heyecanla beklediklerini ifade etti. AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, 2024’te yapılacak yerel seçimlerde “Yeniden Odunpazarı” diyeceklerini belirtti.

AK Parti Eskişehir'de seçim startını verdi
06 Aralık 2023 Çarşamba 18:19

Odunpazarı İlçe Başkanlığının açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir,  Eskişehir’in sokakları gezerken gördükleri eksiklerin yüreklerini burktuğunu belirterek, 31 Mart’taki yerel seçimleri özlemle ve heyecanla beklediklerini ifade etti.  Eskişehir’in daha güzelini ve daha iyisini hakettiğini savunan Kandemir, “Geldik, gördük ki Eskişehir heyecanlı. Çil çil eserler bırakan bir siyasi kadroya sahibiz. İstiyoruz ki şu şehir çok daha güzelini yaşasın. Kimseyi öteki kılmayan, öteye itmeyen, herkese kucak açan ve herkesin nefes alabileceği bir siyasi hareket şu şehri abad etsin. 31 Mart’ta inanıyoruz ki başta merkez ilçelerimiz olmak üzere büyükşehrimiz de cumhur ittifakı olarak hizmet hareketini yukarılara taşıyacağız. Özlemle, heyecanla bekliyoruz. Bu şehrin sokaklarında dolaşırken neyi eksik görüyorsak yüreğimiz burkuluyor. Daha güzelini ve daha iyisini hak eden bu şehirde AK Parti, Cumhur İttifakı bayrağı dalgalansın.  Eskişehir bunu hakkediyor” ifadelerini kullandı.

“Biz binaları içinde oturun diye açmıyoruz…”

Teşkilata, binalarda oturmayın, sokağın ve halkın içine girin uyarısı yapan Kandemir, “Biz bu binaları açarken arkadaşlarımız o binalarda otursunlar diye açmıyoruz.  Planını ve projesini yapsınlar, sokaklara dağılsınlar, hanelere gitsinler, gönüllere girsinler ve bu hizmet bayrağını yukarılara taşımanın mücadelesini versinler” dedi.

“Kayıp yılları geri kazanma imkanımız var”

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, AK Parti’nin milli kalkınmada kimsenin hayal edemeyeceği birçok projeyi hayata geçirdiği söyledi. Eskişehir’in de bu projelerden nasibini aldığını ifade eden Dönmez, “ Keşke dediğimiz bazı hizmet alanları da olmadı değil. Orada yetki ve sorumluluk belediyelerde. Önümüzde bunu telafi etme, kayıp yılları geri kazanma imkanı var. Gece gündüz birlikte çalışarak ak belediyeciliği Eskişehir’de ve bugüne kadar elde edemediğimiz yerlerde de gösterme imkanına kavuşacağız” ifadelerini kullandı. 

“Vira bismillah” diyerek verdi

Yerel seçim startını veren AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, teşkilata çok güvendiği belirterek, “Eskişehir’i daha iyi, daha yeni ve daha gelişmiş bir şehir yapmak adına bugünden itibaren ‘vira bismillah’ diyerek başlıyoruz” diye konuştu.

AK Parti’nin güçlü bir teşkilat yapısına sahip olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, 2024’te yapılacak yerel seçimlerde “Yeniden Odunpazarı” diyeceklerini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.