Ahmet Can Akdemir

Soner Uçak yazdı...

Ahmet Can Akdemir
12 Mayıs 2022 Perşembe 09:41

Yükseleni çekeriz, koşana çelme takarız, hiçbir şey yapmadan sabit durana bile dayanamaz “niye duruyorsun” diye ittiririz.

Sözün özü Eskişehir’de başarmak veyahut yol almak normalden daha zor, daha çileli bir mesai ve çelik gibi sinir gerektirir.

Bir heyecan yaratmak ve o heyecanı yitirmemek…

Bu sebeple son yıllarda yaptığı, başardığı ve yapacağını söylediği işlerle dikkatimi çeken bir isim var.

Ahmet Can Akdemir!

Henüz çok genç ama nice insanın koca bir ömre sığdıramayacağı işleri artık rutin organizasyonlara bağlamış.

Başarı ödülleri, Eskişehir kahve festivali derken Akdemir’in son projesi 3 gün sürecek Eskişehir Fashion Days…

Organizasyonların Hüseyin Akçar’ı yorulmuyor…

Oldukça kapsamlı, oldukça büyük ve ciddi bir organizasyondan bahsediyorum.

Çünkü…

Moda ve güzellik sektöründe 100 firmayı Eskişehir’de bir araya getirmek, ülke çapında ünlenmiş koreograf ve mankenlerin yer aldığı defileler düzenlemek, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve konuyla ilgili odalarla işbirliği yaparak interaktif bir organizasyon oluşturmak her yerde gerçekten zor ve tebrik edilesi bir iş.

Sevgili Ahmet ile geçtiğimiz gün meslektaşım Soner Yüksel’in açtığı Kaldi Cafe’de karşılaştık ve detayları dinleme imkanı buldum.

Ahmet sadece Eskişehir Fashion Days değil tüm organizasyonları ve ileride yapacağı projeleri anlattı. O anlattıkça ben mutlu oldum.

Kendi heyecanımla mukayese edemeyeceğim bir heyecan, işine duyduğu tutku…

Üstelik İletişim Bilimleri Fakültesi çıkışlı. Okuldaşım. Kendi tabiri ile gazeteci olamayacağına kanaat getirmiş ve yeteneğini başka kulvarlarda denemeye karar vermiş.

Eskişehir’de duvarları aşması ve bu duvarları aşan yolu bizzat kendi inşa etmesi tek başına alkışı hak ediyor.  

Dilerim sayıları çoğalır ve yaşadığımız şehre yaptıkları ve yapacakları ile katkı sağlarlar.

21-22 Mayıs tarihlerinde Tasigo Otel’de düzenlenecek Gürlife Hospital Fashion Days’e sizleri de davet ediyor, Akdemir ve katılımcılara keyifli bir organizasyon diliyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.