Ahmet Ataç: Diliyorum bu darboğaz en kısa sürede sona erer

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Bahçelievler Mahallesi’nde kurulan semt pazarını ve Seylap Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar ile buluşan Başkan Ataç, “Şu tezgahlardaki fiyatlar bile ülke durumunu gözler önüne sermeye yetiyor. Diliyorum bu darboğaz en kısa sürede sona erer” dedi.

Ahmet Ataç: Diliyorum bu darboğaz en kısa sürede sona erer
13 Mart 2024 Çarşamba 13:00

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, hemen her fırsatta Eskişehirliler ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Kent esnafı ile de buluşmayı sürdüren Başkan Ataç, Bahçelievler Mahallesi’nde semt pazarını ve Seylap Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti. Esnafın yanı sıra alışveriş yapan mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Başkan Ataç, vatandaşlar ile sohbet etti.

Pazar ve esnaf ziyaretlerine ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Bizler sadece seçim öncelerinde değil, her zaman halkımız ile iç içe, yan yanayız. Bu sayede de vatandaşlarımızın, esnafımızın nabzını tutuyoruz. Son zamanlarda yaptığımız ziyaretlerde esnafımızın da vatandaşlarımızın da en çok dert yandığı konu ekonomi oluyor. Tezgahlardaki fiyatlar bile ülke durumunu gözler önüne sermeye yetiyor. Ayrıca fiyatlardan vatandaşlarımız kadar esnafımız da şikayetçi. Diliyorum bu darboğaz kısa sürede sona erer” dedi.

Esnaf ise Başkan Ataç’a ziyareti için teşekkür ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Nazik - 2 ay önce
Ahmet Ataç siyasi şov yapmana gerek yok geldin 76 77 yaşına 5 sene sonra 81 82 yaşında olacaksın makama gelirken altına bez mi bağlayacaksın bu Sizdeki makam sevgisi aşkının sebebi ne sen zaten misyonunu tamamladım bırak gençlerin önünü aç Siz Güya CHP'li sosyal belediyesiniz Madem öyle hayatın pahalılığını biliyorsunuz da neden belediyenin bir tanzim satış kuruluşu oluşturmadınız 10 yıldan beri üreticiden alıp da vatandaşı çok seviyorsanız neden tanzim satışlarında daha ucuz daha cazip daha kaliteli mal satmadınız siyasi şovuna karnımız Tok şemisyonun tamamladın git evine Torun bak senin işin bitti