Adnan Karamanlı Esnaf Odası Başkanlığı için “adayım” dedi

Eskişehir Tornacılar ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Adnan Karamanlı, Eskişehir Esnaf Odası Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Mevcut yönetimin odalar arasında birlik ve beraberliği sağlayamadığını belirten Karamanlı,”Yenilik şart oldu” dedi.

Adnan Karamanlı Esnaf Odası Başkanlığı için “adayım” dedi
24 Mart 2022 Perşembe 14:01

Uzun süredir adı Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkan Adayı olarak anılan Adnan Karamanlı Bahar Bilen, Şefa Şen, Refik Pehlivan ile birlikte basın karşısına geçerek adaylığını duyurdu. Karmanlı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Eskişehirimizin değerli esnaf sanatkarları, kıymetli oda başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri

İlimizdeki pek çok meslek odası seçimlerini tamamladı. Bir çok oda başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri yeniden seçilerek güven tazelediler. Görevlerine yeniden layık görünen ve vazifeye yeni seçilen tüm meslek odası başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine bu kutsal görevlerinde başarılar diler ayrı ayrı tebrik ederim.

Dört dönemdir görevde olan esnaf sanatkarlar odalar birliği başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ilimizdeki odaların birliğini, kardeşliğini ve dayanışmayı sağlayamadığını görmekteyiz. Hepimizin amacı ilimizi kalkındırmak vatandaşa hizmet etmek ama öncelikle kardeş olmaktır. birbirine küsmeden dostça geçine bilmektir. Ben ve ekibim öncelikle bu dayanışmaya, kardeşliğe ve dostluğa önem vereceğimize, daha sonrada ayrım gözetmeden ilimizdeki tüm esnafın sorunlarını çözeceğimizin sözünü veriyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Adımıza ve ilimize yakışır bir şekilde bu görevin üstesinden başarı ile geleceğimizden eminiz.

Yenilik şart. Vakit bir olma birlik olma zamanıdır. Eskişehir esnaf ve sanatkarlar odalar birliği başkan adayı olarak şahsıma ve yönetim kuruluma güvenen yanımızda olan oda başkanlarına teşekkür ediyor bu kutsal görevde desteklerini bekliyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.