30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yılı Eskişehir’de törenle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıldönümü dolayısıyla Vilayet Meydan’ındaki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yılı Eskişehir’de törenle kutlandı
30 Ağustos 2020 Pazar 15:41

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıldönümü dolayısıyla Vilayet Meydan’ındaki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Protokolünün Vilayet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesaj okundu. Daha sonra Türk Silahlı Kuvvetleri adına Hava Pilot Yüzbaşı Burçin Bora günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Hv.Plt. Yzb. Bora’nın konuşmasının ardından “çelenk sunma töreni” sona erdi.

Kovid-19 salgın hastalığı nedeniyle alınan tedbirlerle kısa tutulan programa; Vali Erol Ayyıldız, Muharip Hava Kuvveti ve Garnizon Komutanı Hava Orgeneral Atilla Gülan, Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Metin Nurullah Sazak, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen, askeri ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.