CHP 30 AĞUSTOS’U KUTLADI

CHP Eskişehir İl Örgütü’nün düzenlediği 30 ağustos kutlamasına çok sayıda vatandaş katıldı. Valilik önünde düzenlenen kutlamada konuşan CHP İl sekreteri Zakire Altınel, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, önderimiz ve kurucumuz Atatürk’ün emaneti olan çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni bize gösterdiği istikamet doğrultusunda muasır medeniyetlerin daha ilerisine taşımak için mücadele içinde olacağız” dedi.

CHP 30 AĞUSTOS’U KUTLADI
30 Ağustos 2020 Pazar 16:22

CHP 30 Ağustos Zaferi’ni Valilik meydanında kutladı.  CHP İl sekreteri Zakire Altınel 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla hazırlanan kutlamada yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: CHP İl sekreteri Zakire Altınel 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla hazırlanan kutlama programında konuştu. İl Sekteri Altınel şunları kaydetti: Cumhuriyetimizin en temel taşının örüldüğü bu kahramanlık destanı ve millet olma duygusunun pekiştiği 30 Ağustos Zaferi, ulusumuz için en kıvanç verici tarihlerin başında gelir. Milli mücadeleyi kazanan Türk Milleti, Osmanlı yönetiminin imzaladığı Türk Milletini kendi ülkesinde vatansız ve esir kılan Sevr Anlaşması’nı yırtıp çöpe atmıştır. Onun yerine, milli sınırlarda bağımsız Türk Devletini öngören Lozan Antlaşması’nı itilaf ve dünya devletlerine kabul ettirmiştir. Gazi Mustafa Kemal, sadece Türkiye Cumhuriyetini kurmakla kalmayıp, Türkiye Cumhuriyeti Devletiyle yaptığı inkılaplarla ülkemizi çağdaş bir ülke haline getirmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, önderimiz ve kurucumuz Atatürk’ün emaneti olan çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni bize gösterdiği istikamet doğrultusunda muasır medeniyetlerin daha ilerisine taşımak için mücadele içinde olacağız. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.