2021 Yılı Gözlük Trendlerini Optik AVM İle Keşfedin

2021 Yılı Gözlük Trendlerini Optik AVM İle Keşfedin
15 Mart 2021 Pazartesi 20:07

Stil sahibi olan kadın ve erkeklerin aksesuar tercihlerinin başında gözlük geliyor. Farklı kombinleri tamamlamada son derece başarılı olan güneş gözlükleri yüksek UV koruması ile güneşin zararlı ışınlarından sizleri muhafaza ederken tarzınızı da ön plana çıkarıyor. Ayrıca yalnızca güneş gözlüğü değil; aynalı cam, anti reflekte, altın kaplama, mineral cam, degrade cam gibi farklı ürün alternatifleri de sunuyoruz. Dünyanın yakından takip ettiği gözlük sektörünün trendlerini görücüye çıkaran firmamız renkli, cesur ve son derece davetkâr modelleri sizlere sunuyor. Markalar ikonik modellerden esinlenirken giyim sektörünün tamamlayıcı parçaları olan güneş gözlükleri de kendine özgü tasarımları ile koleksiyonda yerini alıyor.

Güneş Gözlüğü Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Optik AVM olarak siz değerli müşterilerimize çok fazla ürün alternatifi sunarken doğru ürünü tercih etmeniz açısından birkaç ipucu vermek istiyoruz;

·       Camlar güneş ışınlarını bloke etmeli

·       Gözlüklerin CE belgesi bulunmalı

·       Gözlük dikey bir çizgiyi odak haline getirmeli

·       Sahte gözlük yerine gözlüksüz gezmenin daha iyi olacağı unutulmamalı

·       Gözlüğün polarize cam ya da aynalı olması bir tarzdır ve ekstra koruma sağlamayacağı bilinmeli

·       Işık emilim oranı uygun olmalı

·       Yüz şeklinize uygun modeller tercih etmeli. Örneğin kalp bir yüz tipine sahipseniz hafif ince çerçeveli ya da çerçevesiz modelleri tercih edebilirsiniz.

Fiyat kalite noktasında belirleyici olmaz. Ancak Optik AVM olarak dünyaca ünlü, sertifikalı, kutulu ve garanti belgeli modelleri sizlere sunarken uygun fiyat alternatifleri ile de fark yaratıyoruz.

Güneş Gözlüğü İle İlgili Doğru Bilinen Yanlışlar

Güneşin özellikle çok yoğun olduğu ortam ve saatlerde güneş gözlüğü ile birlikte şapka takmalıyız. Bu şekilde güneşin istenmeyen etkilerinden kurtulmuş oluruz. Kontakt lens kullanıyor ise UV filtreli olan güneş gözlüğü tercih etmeliyiz. Gözlüğümüzü kullanmıyor isek orijinal kutusunda saklamalı, periyodik olarak temizliğini yapmalıyız. Gözlüklerimize çantaya gelişigüzel bir şekilde atmak sıklıkla yaptığımız hataların başında geliyor. Giysi ucu ile gözlüğü temizlemek cam üzerinde mikro çizikler oluşturacağından dolayı görme kalitesi de olumsuz etkilenecektir.

Sizler de Optik AVM firmamız aracılığı ile trend ve kaliteli modellerin sahibi olabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.