2 Eylül SK rakibi Şekerspor'u 2-0 mağlup etti

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan 2 Eylül SK, Eskişehir Süper Amatör Ligi'nin açılış haftasında  Şekerspor ile karşılaştı. 2 Eylül SK rakibi Şekerspor'u 2-0 mağlup etti

2 Eylül SK rakibi Şekerspor'u 2-0 mağlup etti
11 Kasım 2023 Cumartesi 17:32

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan 2 Eylül SK, Eskişehir Süper Amatör Ligi'nin açılış haftasında  Şekerspor ile karşılaştı. Karşılaşmaya etkili başlayan 2 Eylül SK, 22. dakika korner vuruşu sonrasında yaşanan pozisyon ile penaltı vuruşu kazandı. Tecrübeli futbolcu Sefer Sever'in penaltı golüyle 1-0 öne geçen 2 Eylül SK baskısını arttırsa da ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı. 2. yarıya hızlı başlayan 2 Eylül SK'da Seyit Alper'in defans arkasına yaptığı koşu ile beraber 46. dakikada skor 2-0 oldu. Maçta başka gol sesi çıkmazken 2 Eylül SK'nın etkili oyunu ve takım birlikteliği izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. 2 Eylül SK Başkanı Safa Üstünbaş ve yönetim kurulu üyeleri eksiksiz bir şekilde tribünde yer alırken galibiyetin ardından futbolcular ile birlikte büyük coşku ve sevinç yaşadılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.