CHP İl Başkanı Talat Yalaz, Hatipoğlu'nu gösterdi İYİ partililere seslendi

CHP İl Başkanı Talat Yalaz, hiç bir siyasi ve ideolojik birikimi olmadığını belirttiği Nebi Hatipoğlu için "tek özelliği parasının olmasıdır" dedi ve İYİ Partililere seslendi: . Bir kere parası ile ön planda olan birisini vekil olarak seçtiniz. Ve sizi yanılttı ve iradenizi yok saydı.

CHP İl Başkanı Talat Yalaz, Hatipoğlu'nu gösterdi İYİ partililere seslendi
12 Kasım 2023 Pazar 14:09

Haftalık pazar toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Talat Yalaz, konuşmasının bir bölümünde İYİ Parti'den isitfa ederek AK Parti'ye geçen Nebi Hatipoğlu üzerinden İYİ partililere seslendi, Yalaz, "Biliyorsunuz. İyi Parti seçmeninin oyları ile yani muhalefetin oyları ile milletvekili olan Nebi Hatipoğlu geçtiğimiz hafta AKP’ye geçmiştir. Nedense Eskişehir’de bir kişi dahi bu duruma şaşırmamıştır. Çünkü beklenen olmuştur. Seçildiği günden itibaren tek derdi Cumhuriyet Halk Partisi olan Nebi Hatipoğlu İyi Parti seçmeni ile bağlarını daha seçildiği gün koparmıştır. Biz hep söyledik. Kendisinin en ufak bir siyasi birikimi ve ideolojisi yoktur. Tek özelliği çok parasının olmasıdır. Şimdi de bu parası ile başka emellere ulaşmanın hayalini kurduğu kulaklarımıza gelmektedir. Lakin burada benim konum Nebi Hatipoğlu değil İyi parti seçmenidir. İyi partinin aday belirleme kriterlerini burada konuşmam yakışı kalmaz. Zira aldığım örgütsel birikim ve altyapı buna müsaade etmez. Lakin aynı şehirde yaşadığımız, bir çoğu arkadaşımız, dostumuz ve akrabamız olan İyi Parti seçmenine hemşerileri olarak seslenmek isterim. Bir kere parası ile ön planda olan birisini vekil olarak seçtiniz. Ve sizi yanılttı ve iradenizi yok saydı. Bu durumun sizlerde ciddi bir farkındalık yarattığını toplum içerisinde oluşumuz sebebiyle rahatlıkla gözlemliyoruz. Artık Eskişehir seçmeni parasıyla ön planda olanlara değil hizmeti ile vizyonu ile birikimi ile ve Eskişehir sevdası ile ön planda olanların yanında saf tutacaktır. İyi parti seçmeni de bu kapsamdadır. Sizlerle birlikte bu şehri iç anadolunun ortasında bir yıldız gibi parlatmaya devam edeceğimize inancımız tamdır" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halk - 6 ay önce
Parasi var ama karakteri yok