2. Bilecikliler Şenliği ve Tanıtım Günleri'nde geri sayım başladı

Eskişehir Bilecikliler Derneği (ESBİLDER) 2. Bilecikliler Şenliği ve Tanıtım Günleri 26-27 Ağustos’ta Odunpazarı Hicri Sezen Parkı’nda düzenlenecek.

2. Bilecikliler Şenliği ve Tanıtım Günleri'nde geri sayım başladı
17 Ağustos 2023 Perşembe 15:54

ESBİLDER Başkanı Ahmet Saraç, “Tüm hemşerilerimizi ve halkımızı etkinliğimize bekliyoruz” dedi. Şenlikte Osmanlı Mehter, Bedriye Engin, Zeybek Ekibi, Kılıç Ustası Sezer, Sultan Zeybek Ekibi, Alişya Baba, Karikatür Portre, Salim Yaşar ile Şairler ve Yazarlar gibi gösteri ve etkinlikler olacak.
Odunpazarı Meydanı Hicri Sezen Parkı’nda şenliğin ilk günü olan 26 Ağustos’ta saat 12.00 gibi stantlar açılacak, açılış konuşmaları yapılacak. Bozüyük Mehter gösterisi, Bilecik Folklor ekibi gösterisi yapılacak. Saat 16.00’da Kılıcın Türk tarihindeki yeri anlatılacak. 17.00’de Bozüyük kına gösterisi var. 18.00’de Pazaryeri çömlekçiliği tanıtılacak ardından karikatür çizimleri yapılacak.
İki gün boyunca Bilecik’in yöresel lezzetlerini tadına bakmak ve yöresel ürünlerini görmek mümkün…
27 Ağustos pazar günü saat 12.00’de açılacak şenlik alanında 13.00’te yöresel lezzetler tanıtılacak. Şenlik Bozüyük Mehter gösterisi, ESBİLDER zeybek gösterisi, Bilecik Folklor ekibi gösterisi ve karikatür çizimleri gibi etkinliklerle devam edecek. Saat 16.00’da katılımcılar ve destek verenlere plaket takdim edilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.