Vali Çakacak: Bir tane OSB Eskişehir'e yetmez

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Eskişehir Sanayi Odası’nın ekim ayı meclis toplantısına katıldı.

Vali Çakacak: Bir tane OSB Eskişehir'e yetmez
03 Ekim 2018 Çarşamba 17:15

Devlet olarak her zaman iş dünyasının yanında olduklarını bildiren Çakacak, "Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 100 Günlük İcraat Programı çerçevesinde, ülkemizin gelişimini ve büyümesini sürdürülebilir hale getirmesi için gereken yapısal reformlar bir araya getirildi." yorumunu yaptı.

Eskişehir hep burada kalmayacak

Çakacak, Eskişehir'in ihracatını artıran önemli sektörlerin olduğunu belirterek, bunların şehrin hem sanayi hem de ticaret potansiyeline büyük katkılar sunduğunu ifade etti.

Çakacak, “Devletimize, bizlere düşen kamu olarak sanayicilerimizin yanında olmak, onların kamu ile olan ilişkilerinde yol açıcı olmaktır. Eskişehir hep burada kalmayacak, öyle ki 1 adet OSB Eskişehir’e yetmez. Eskişehir önümüzdeki dönemlerde Raylı Sistemler ve Havacılık konusunda adından sıkça söz ettirecek. Her ne kadar OSB’ler özel de olsa bizleri de ilgilendiriyor. Sanayicilerimiz hayrına, ülke hayrına olacak her konuda sanayicilerimizin daima yanındayız.” dedi.

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş da şehrin geleceğini belirleyecek yüksek katma değerli ürünlerin üretilmesine önem verdiklerini aktararak, teknoloji ağırlıklı üretime savunan sanayiciler olarak projeler hazırladıklarını ve bunları zaman zaman kamuoyuyla paylaştıklarını kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.