ÜYELERE SAĞLIK SİGORTASI, ÜYE ÇOCUKLARINA BURS

Sektörel ziyaretlerini sürdüren ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, sigortacılarla buluşmasında, onları da yakından ilgilendiren çok önemli iki projesini anlattı. Tüm üyelere ücretsiz sağlık sigortası ve ihtiyaç sahibi üyelerin çocuklarına karşılıksız burs projeleri, büyük heyecan yarattı.

ÜYELERE SAĞLIK SİGORTASI, ÜYE ÇOCUKLARINA BURS
26 Mart 2018 Pazartesi 12:41

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, seçime kısa süre kala “Değişim Seninle Başlar” ekibiyle temaslarını gece gündüz sürdürüyor.

Tekgöz ve ekibi sektörel ziyaretleri kapsamında bu defa sigortacılarla buluştu. Kentin farklı noktalarındaki meslek mensuplarıyla bir araya gelen Erdoğan Tekgöz, sektörel sorunlarını dinledi, ortak sorunların çözümü konusunda birlikte hareket edilmesinin şart olduğunu bildirdi. Seçim sürecinde tespit ettikleri sektörel sorunları, 7 Nisan’daki seçimin hemen ardından masaya yatıracaklarını ifade eden Tekgöz, “Neredeyse tüm sektörlerimizde sıkıntı var. Bunların giderilmesi noktasında Odamız ne yazık ki şimdiye kadar elini taşın altına koymamış. Biz buna dur diyeceğiz. Seçimlerin hemen sonrasında ardından sektörel sorunlara neşter vurmaya başlayacağız” diye konuştu.

Özel Sağlık Sigortası, Karşılıksız Burs

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, çok yakın ilgi ve destek gördüğü sigortacılara, onları da yakından ilgilendiren çok önemli iki projesini anlattı. Üyelerin sadece ticari yaşamlarını değil, sağlıklarını, çoluk çocuklarını da düşündüklerini vurgulayan Tekgöz, “İş güç telaşıyla hiçbir üyemiz sağlığını ihmal etsin istemiyoruz. Bu nedenle tüm üyelerimize ücretsiz özel sağlık sigortası yaptıracağız. Bu çalışma sayesinde esnafımız, tüccarımız, işadamımız anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarından en konforlu şekilde yararlanabilecek. Tüm altyapı çalışmalarını tamamladığımız bu proje, Türkiye’ye örnek olacak” dedi. ETO Başkan Adayı Tekgöz, göreve geldiklerinde ihtiyaç sahibi tüm üyelerin çocuklarına da karşılıksız burs vereceklerini bildirdi. “Bizim için üyemiz kadar, aileleri de çok önemli” diyen Tekgöz, ihtiyaç sahibi üyelerin çocuklarının burs peşinde koşmasına izin vermeyeceklerini kaydetti. Erdoğan Tekgöz’ün ücretsiz sağlık sigortası ve burs projeleri büyük heyecan yarattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.