Berrocal: Geçen haftalara göre iyiydik

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Doğuş‘a 79-69 kaybeden Eskişehir Basket‘te koç Josep Maria Berrocal açıklamalarda bulundu. Berrocal geçtiğimiz haftalara göre daha iyi performans gösterdiklerini belirtti.

Berrocal: Geçen haftalara göre iyiydik
26 Mart 2018 Pazartesi 12:51

Ligin ikinci yarısında galibiyet hasreti çeken Eskişehir Basket, Fenerbahçe Doğuş karşılaşması öncesi art arda 8 kez mağlup olmuştu. İstanbul’da çok zorlu bir maça çıkan temsilcimiz iyi oynadığı maçta rakibine 79-69’luk skorla mağlup olmaktan kurtulamadı. Eskişehir Basket’in koçu J. Maria Berrocal yaptığı açıklamada Fenerbahçe’ye karşı oynamanın zor olduğunu belirtti.

Normal düzene döneceğiz

İspanyol koç Josep Maria Berrocal yaptığı açıklamada, “Kazanmak için sahaya çıktı. Sahada sergilediğimiz efor ve karakter çok önemliydi. Sekiz haftadır üç oyuncumuzdan yararlanamıyoruz. Oyuncularımız döndükçe normal düzene geri döneceğiz. Fenerbahçe Doğuş’a karşı oynamak çok zor. Derin bir kadroları var. Geçen haftalara göre daha iyi oynadık.” ifadelerini kullandı.


 

Eskişehir Basket savaşan takım

Fenerbahçe Doğuş’un Koçu Zeljko Obradovic Eskişehir Basket maçı sonrası değerlendirmede bulundu. Eskişehir’in savaşan bir takım olduğuna dikkat çeken Obradovic, “Son 10 günde 5 maç oynadık. Rotasyon yaparak bunu dengelemeye çalıştık. Birçok dakika rakipten daha iyi oynadığımız ortada. İkinci yarıda atışların hepsini atamadık. Agresif oynamaya çalıştık ve rakibe 22 top kaybı yaptırdık. Maçın en önemli noktası buydu. Eskişehir Basket, sonuna kadar savaşan bir takım ve bugün ciddi bir maç oynadılar. Oyuncularımı galibiyet için tebrik ediyorum” dedi.


 

Daçka maçı Pazar günü

Eskişehir Basket’in ligin 23’üncü haftasında Darüşşafaka Basketbol ile oynayacağı karşılaşmanın maç günü belli oldu. Kritik mücadelenin 1 Nisan Pazar günü saat 19.30’da oynanacağı açıklandı. Aynı gün ise TFF 1. Lig’de Eskişehirspor sahasında Balıkesirspor’u ağırlayacak. Bu maç ise saat 18.00’de başlayacak.



 

Hazırlıklar başlıyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 23’üncü haftasında 1 Nisan Pazar günü Darüşşafaka’yı konuk edecek olan Eskişehir Basket zorlu maçın hazırlıklarına başlıyor. Fenerbahçe maçının ardından bir günlük izinli olan Siyah Kırmızılı ekip 26 Mart Salı günü çalışmalarına başlayacak. Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda çalışmalara başlayacak olan Siyah Kırmızılı ekip galibiyet hesapları yapacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.