TEKGÖZ: AZ KOPUKLUK VE KIRGINLIK İÇİN ÇOK GAYRET GÖSTERİLMELİ

Seçim yapan odalara ziyaretlerini sürdüren ETO Başkan Adayı Tekgöz, bu kez Tornacılar ve Oto Tamirciler Odası’ndaydı. Tekgöz, “Odamız ile kopuklukların, kırgınlıkların, küskünlüklerin minimuma indirilmesi için maksimum gayret gösterilmeli” dedi.

TEKGÖZ: AZ KOPUKLUK VE KIRGINLIK İÇİN ÇOK GAYRET GÖSTERİLMELİ
05 Şubat 2018 Pazartesi 15:12


Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Değişim Seninle Başlar Ekibi’yle birlikte, kısa süre önce kongre yapan Eskişehir Tornacılar ve Oto Tamirciler Odası’nı ziyaret etti. Odanın yeni başkanı Adnan Karamanlı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Tekgöz, başarı dileklerini iletti, yeni yönetimin oda camiasına hayırlı olmasını diledi. Görüşmede odanın çalışmaları hakkında bilgi veren Adnan Karamanlı, küçük esnafların ETO’ya değil, kendi sektörleriyle ilgili odalara üye olmaları gerektiğini söyledi ve ETO’nun da bunun önüne geçmesinin şart olduğunu kaydetti.


Çarkı Döndürenin Önü Açılmalı


Eskişehir esnaf ve tüccarın sorunlarının ve bunların çözüm yollarının görüşüldüğü ziyarette, ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, öncelikle ticaretin çarkını döndüren insanların önünü açacak işler yapılması gerektiğini söyledi. Tekgöz, “Sektörlerin örneğin altyapıyla ilgili sorunu varsa belediyeyle istişare edilmesinden, diğer tüm kamu kurumlarıyla ilgili meselesi varsa o kurumla bir araya gelinip sorunun çözülmesinden yanayız” dedi.


Proje Hazırlayana Uzman Desteği


Tekgöz, kendileri döneminde üyelere, teşvik ve destek almak üzere hazırlayacakları projelerinde uzman desteği vereceklerini de söyledi. Tekgöz, “Avrupa Birliği, BEBKA ve KOSGEB gibi kurumların hibe ve kredilerinden yararlanmak üzere üyelerimize proje desteği sağlayacağız. ETO bünyesinde istihdam edeceğimiz uzmanlar söz konusu kurumların istediği normlarda proje hazırlanması konusunda üyelerimize yol gösterici olacak, yön verecek” şeklinde konuştu. Tekgöz ETO’da artık kopuklukların, kırgınlıkların, küskünlüklerin minimuma indirilmesi için maksimum gayret gösterilmesi gerektiğini de söyleyerek, “Bunu başardığımızda her şeyin üstesinden gelebiliriz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.