MEGEM'den istihdama bir katkı daha

MEGEM Kalite Kontrol Eğitim Biriminde “CMM Destekli Kalite Kontrol Eğitimi”nin startını verildi. 6 ay sürecek olan eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerler TEI tarafından istihdam edilecek.

MEGEM'den istihdama bir katkı daha
27 Aralık 2019 Cuma 16:00

Büyüyen Eskişehir sanayisinin yüksek teknolojiye dayalı yetişmiş teknik ve kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak adına Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) bünyesinde eğitim veren Mesleki Edindirme ve Geliştirme Merkezi (MEGEM) eğitimlerini aralıksız sürdürüyor. Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) kapsamında TEI (TUSAŞ Motor Sanayii) tarafından gelen talep üzerine MEGEM Kalite Kontrol Eğitim Biriminde “CMM Destekli Kalite Kontrol Eğitimi”nin startını verildi.

TEI istihdam edecek

14 kursiyerden oluşan CMM Destekli Kalite Kontrol Eğitimi 26 Aralık 2019  Perşembe günü başlamış olup 6 ay sürecek.  Alanında uzman eğitmenler tarafından ilk olarak 480 saat teorik eğitimi verilecek. Kursiyerler daha sonra TEI’de 480 saat staj yapacak. Eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerler TEI tarafından istihdam edilecek.


Etiketler; #TEI #EOSB #MEGEM
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.