KOSAVALI KADINLAR ESKİŞEHİR’İ ÖRNEK ALACAK

Eskişehir Ticaret Odası’nın davetlisi olarak Eskişehir’de bir dizi temas ve ziyaret gerçekleştirecek olan Kosovalı kadın girişimciler ETO Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

KOSAVALI KADINLAR ESKİŞEHİR’İ ÖRNEK ALACAK
02 Kasım 2016 Çarşamba 15:12

Kosovalı kadın girişimciler Eskişehir Ticaret Odası’nın davetiyle bir dizi temas gerçekleştirmek üzere Eskişehir’e konuk oldu. Kosova Kadınlar Yardımlaşma Derneği bünyesindeki kadın girişimciler bu kapsamda ilk toplantısını Eskişehir Ticaret Odası’nda gerçekleştirdi. Kosova Kadınlar Yardımlaşma Derneği Başkanı Maide Şabani ve beraberindeki heyet ETO Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın ekonomik ve sosyal ilişkilerde Kosova’ya ayrı bir önem verdiğini belirterek, bu nedenle Kosovalı kadın girişimcileri Eskişehir’de görmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Kosova’nın kalkınması için destek vermeye hazırız
Eskişehir Ticaret Odası heyetinin Eylül ayında Kosova’da bakan, bakan yardımcıları, belediye başkanı ve oda başkanları ile bir araya geldiğini hatırlatan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın Kosova’nın kalkınması için destek vermeye hazır olduğunu dile getirdi. Kosovalı kadın girişimcilerin Eskişehir’deki temasları kapsamında birçok bağlantı kurabileceğini ve ziyaret gerçekleştirebileceğini belirten ETO Başkanı Güler, Kosovalı kadınların Eskişehir’in başarılı kadın girişimcilerini rol model alması gerektiğini ifade etti.
ETO’nun desteği Kosova için çok önemli
Kosova Kadınlar Yardımlaşma Derneği Başkanı Maide Şabani, Eskişehir’de bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, Eskişehirli kadın girişimcilerin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini söyledi. Kosova’nın bağımsızlığına yeni kavuşan ve ekonomik olarak gelişmeye müsait bir ülke olduğunu belirten Şabani, Eskişehir Ticaret Odası’nın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini dile getirdi. Kosovalı kadın girişimciler Eskişehir temasları kapsamında ETO’da gerçekleşecek olan Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı toplantısına katılarak, kadın kooperatiflerinde incelemelerde bulunacaklar.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.