GÜLER: ENDÜSTRİ FUARI SANAYİMİZE KATKI SAĞLAYACAK

ETO Başkanı Güler, 19-22 Mart 2020 günleri arasında düzenlenecek olan Eskişehir Endüstri Fuarı’nın şehrimizdeki ana sanayi firmalarının yanı sıra KOBİ’lere ve AR-GE odaklı firmalara da işbirliği fırsatı sağlayacağını söyledi.

GÜLER: ENDÜSTRİ FUARI SANAYİMİZE KATKI SAĞLAYACAK
09 Mart 2020 Pazartesi 15:37

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, 19-22 Mart 2020 günleri arasında düzenlenecek olan Eskişehir Endüstri, AR-GE, Sanayi ve Teknolojileri Fuarı hakkında değerlendirmede bulundu. Güler değerlendirmesinde Eskişehir Ticaret Odası Tüyap Fuar Merkezi’nde ilk kez gerçekleştirilecek olan fuarın Eskişehir’in katma değer üretimindeki potansiyeline katkı sağlayacağını vurguladı. Havelsan, Roketsan ve Aselsan gibi Türk savunma sanayi devlerinin fuarda bir araya geleceğini belirten ETO Başkanı Metin Güler, bu sayede Eskişehir’in savunma sanayisindeki gücüne değer katılacağını söyledi.

Fuar yan sanayiye işbirliği fırsat sağlayacak

Fuarda havacılığın yanı sıra otomotiv, beyaz eşya, makine, bilişim sektörlerindeki ana sanayi firmaları ile alt yüklenici firmaların da stant açacağını belirten Güler, fuardaki katılımcı ve alım heyeti profilleri değerlendirildiğinde Eskişehir’in ana sanayisinin yanı sıra KOBİ’lere de işbirliği fırsatı sağlanacağını dile getirdi. Fuarda alım heyetleriyle birebir görüşmeler de yapılacağının altını çizen Güler, bu sayede Eskişehir’de teknoloji transfer ofislerinin ve AR-GE alt yapılarının da kendilerini tanıtma fırsatı bulacağını kaydetti.

Yurt dışı ve şehir dışından iş insanları konuk olacak

Fuarı çevre illerin yanı sıra Balkan ülkelerindeki iş insanlarının da ziyaret etmesini beklediklerini belirten Güler, fuar ile Eskişehir’in ileri sanayi üretimindeki gücünü daha geniş kitlelere tanıtma fırsatı bulacaklarını söyledi. Güler, Eskişehir Endüstri Fuarı ile eş zamanlı olarak Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde de yenilikçi etkinlikler ve konferansların da düzenleneceğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.