ETO GELECEĞE DEĞER KATANLARI ÖDÜLLENDİRECEK

Eskişehir Ticaret Odası’nın düzenleyeceği ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ın katılacağı törende gelir, kurumlar, ihracat, marka, inovasyon, istihdam, teknoloji, kente değer katan lider ve 50 yıllık üye kategorilerindeki ödüller sahiplerini bulacak.

ETO GELECEĞE DEĞER KATANLARI ÖDÜLLENDİRECEK
20 Ocak 2020 Pazartesi 13:38

Eskişehir Ticaret Odası, 22 Ocak Çarşamba günü Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde, Geleceğe Değer Katan Liderler Ödül Töreni düzenleyecek. Saat 12.00’de başlayacak olan törene Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı ve Maliye Eski Bakanı Naci Ağbal’ın yanı sıra milletvekilleri, protokol ve iş dünyasının temsilcileri katılacak. Törende kurumlar, gelir, ihracat kategorilerinde ve 50 yılını dolduran Eskişehir Ticaret Odası üyelerine ödül takdim edilecek. Törende ayrıca Yılın İstihdam Lideri, Yılın İnovasyon Lideri, Kente Değer Katan Lider, Yılın Yerel Yüksek Teknoloji Lideri, Yılın Marka Lideri, Yılın İstihdam Lideri kategorilerinde ödüller sahiplerini bulacak.

Şehre değer katanlara 11 kategoride ödül verilecek

Geleceğe Değer Katan Liderler Ödül Töreni hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, şehir merkezi ve ilçelerde Eskişehir ekonomisine değer katan üyelere ödül takdiminde bulunacaklarını söyledi. Eskişehir ve ülkemizin kalkınmasında ETO üyelerinin payı bulunduğuna dikkat çeken Güler, ödül töreni vesilesiyle üreten, vergi veren ve istihdam sağlayan üyelere güç ve cesaret vermek istediklerini dile getirdi. Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler:  Tüccar ve sanayicinin gurur günü olacağı Geleceğe Değer Katan Liderler Ödül Törenine tüm üyelerin davetli olduğunu sözlerine ekledi.


Etiketler; #eto #ödül
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.