ESO Sanat Müziği korosundan muhteşem konser

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Eskişehir sanayinin gelişimi ve ihracatını arttırmanın yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de şehir ve sanayiyi yakınlaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Eskişehir Sanayi Odası Türk Sanat Müziği Korosu ilk konserini gerçekleştirdi.

ESO Sanat Müziği korosundan muhteşem konser
20 Ocak 2020 Pazartesi 14:02

Yoğun bir katılım ve satanseverlerin ilgisiyle ilk konser Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. 33 Korist ve 12 kişilik saz ekibinden oluşan koro Eskişehirlilere müzik ziyafeti sundu.
Şef Mustafa Geçer yönetiminde sahne alan Koro, sanat müziğinin eşsiz parçalarından oluşan repertuarıyla, dinleyenlere keyifli bir konser sundu. İki saatten fazla süren konserde solo ve koro seslendirilen eserler büyük beğeni topladı. Konserin sonunda Şef Mustafa Geçer ve koro üyeleri dakikalarca alkışlandı.
Konser sonrası değerlendirmede bulunan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Eskişehir Sanayi Odası Türk Sanat Müziği Korosu bu akşam başarılı bir konser verdi. Yüksek bir katılım vardı. Arkasında büyük bir emek harcandı. Emeğe saygı olgusu bizleri daha hoşgörülü ve barışçıl kılıyor. Koromuzdan maalesef unuttuğumuz nezaketi, maddi bir beklenti olmadan da güzel şeyler yapılabileceğini hatırladık. İnşallah en kısa zamanda koromuz ile birlikte sosyal sorumluluk çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.