ESO’dan Uluslararası İkili İş Görüşmeleri hamlesi

Eskişehir Sanayi Odası, üyelerinin uluslararası iş birlikleri geliştirmelerini sağlamak, firmaların Dünya pazarından pay almalarının önünü açmak ve mevcut paylarını arttırmalarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği uluslararası ikili iş görüşmeleri çalışmalarına hız verdi.

ESO’dan Uluslararası İkili İş Görüşmeleri hamlesi
25 Ağustos 2020 Salı 12:20

Pandemi süreci sebebiyle büyük sekteye uğrayan fuar sektörünün firmalara zararını en aza indirme adına, fuar esnasında yapılan iş görüşmelerinin tamamı online ortama taşındı. Bu görüşmeler ESO’nun yürüttüğü Avrupa İşletmeler Ağı projesi kapsamında ücretsiz olarak üyelerinin hizmetine sunulmaktadır. Konu ile alakalı değerlendirmelerde bulunan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Üyelerimizin uluslararası pazarlarda daha çok pay almalarına yönelik yürüttüğümüz ikili iş görüşmeleri faaliyetlerine hız verdik. Bilindiği üzere koronavirüs salgını nedeni ile ikili iş görüşmelerinin en büyük ayağı olan fuar organizasyonları yapılamıyor ancak bu engeli Üyelerimizin online olarak organizasyonlarda yer almalarını sağlayarak, üyelerimizin uluslararası ikili iş görüşmelerinde destek oluyoruz. Bu tür çalışmalarımıza hızımızı kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

ESO Üyeleri ücretsiz yararlanacak

ESO Üyelerionline ikili iş görüşmelerine ilgi alanlarına göre kayıt olup yapacakları görüşmeler ile firmalarının uluslararası yeni iş ortaklıkları geliştirmesine katkı sağlayabilecek. Planlanan ikili iş görüşmeleri ve online toplantılar özel olarak tasarlanmış yeni B2match sistemi üzerinden düzenlenecek olup, ücretsiz kayıt için ESO tarafından gönderilen kodun seçilmesi ESO Üyesi firmaların sisteme ücretsiz kayıt yapmaları için yeterli olmaktadır.

ESO Üyeleri için planlanan online ikili iş görüşmeleri şöyle;

1) Co-Matching Business MatchmakingEvent
Tarih: 25 Ağustos 2020
İlgili Sektörler: Otomotiv Yan Sanayi, Makina ve Metal, Plastik ve Kauçuk, Kimya (Oto Boya ve Bakım Ürünleri), Yapı ve Yapı Materyalleri, Enerji, Çevre, Gıda, Mobilya, Elektrik – Elektronik, Bilişim ve İletişim Teknolojileri.
Kayıt:
https://co-matching2020.b2match.io/

2) MatchmakingEventForThe Games Industry
Tarih: 25-27 Ağustos 2020
İlgili Sektörler: Dijital oyun, Oyun Endüstrisi, Yazılım.
Kayıt:
https://gamesmatch2020.b2match.io/

3) Innotrans Business Days
Tarih: 22-25 Eylül 2020
İlgili Sektörler: Ulaştırma Altyapısı, Lojistik, Demiryolu Taşımacılığı, Karma Ulaşım ve Demiryolu Araçları.
Kayıt:
https://innotrans-business-days.b2match.io/

4) FoodConnections
Tarih: 17-24 Eylül 2020
İlgili Sektörler: Tarım Endüstrisi, gıda endüstrisi ve içecekler, içecek teknolojisi, gıda katkı maddeleri, gıda işleme ve paketleme, gıda teknolojisi, gıda kalitesi ve güvenliği, yiyecek ve içecekler, alkollü ve alkolsüz içecekler, sağlıklı gıda, tarımsal gıda ile ilgili mikro ve nanoteknoloji.
Kayıt:
https://foodconnections.b2match.io/

5) EIF DigitalEnergyCongressand Expo Virtual MatchmakingEvent in Energy
Tarih: 4-6 Kasım
İlgili Sektörler: Yenilenebilir enerji, Enerji verimliliği, Entegrasyon için Dijital Teknolojiler, Enerji Sistemlerinin Optimizasyonu, Alternatif enerji, Enerji Tasarrufu ve Tasarrufu, Enerji Depolama, Kömür, Petrol ve Gaz, Elektrikli Araçlar, Enerji Üretimi, İletimi ve Dönüşümü.
Kayıt:
https://www.maabir.co/signup

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.