ESNAF SATIŞTA UMDUĞUNU BULAMADI

Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Şube Başkanı Ali Sefa Şen, bayram tatilinin 10 güne çıkarılması nedeniyle şehrin boşaldığını bu nedenle esnafın satışlarda umduğunu bulamadığını söyledi.

ESNAF SATIŞTA UMDUĞUNU BULAMADI
06 Eylül 2017 Çarşamba 16:55


Oda binasında açıklamalarda bulunan Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Şube Başkanı Ali Sefa Şen, Kurban Bayramı satışlarını değerlendirdi.

Ramazan ve Kurban bayramlarının yaza denk geldiğini ifade eden Şen, “Çoğu kişi bayram tatilinde memleketlerine yada deniz kenarına tatile gitti. Dolayısıyla şehrimizde boşalma oldu. Bayram nedeniyle esnafımız ürünlerini tezgahlarına getirdi. Ürünlerini bayram için satışa sundular. Fakat umduğumuz ticaretin olduğunu söylemek mümkün değil. Bizler çok daha fazla ticaret, hareketlilik, alışveriş bekliyorduk. Ne yazık ki umduğumuzu çok fazla bulamadık” dedi. Geçen bayramda kayıt dışı satıcılar nedeniyle yaşanan sıkıntıların bu sene yaşanmadığını kaydeden Şen, “Alınan tedbirler nedeniyle geçen bayramda yaşadığımız sıkıntıları, gördüğümüz manzaraları bu bayram yaşamadık. Bu da esnafımız için sevindirici oldu” diye konuştu.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.