Eskişehir'in madencileri geleceği planladı

Eskişehir Madencilik Kümesi Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Eskişehir Sanayi Odasında üyelerin katılımlarıyla yapılan genel kurulda Eskişehir madencilik sektörünün gelişimine yönelik atılacak adımlarda değerlendirildi.

Eskişehir'in madencileri geleceği planladı
30 Mayıs 2023 Salı 15:34

Genel Kurulun açılışında konuşan Küme Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çekiç, “Eskişehir Madencilik Kümemiz bölgemizde sektörümüzün gelişimine, ortak sorunlara ortak çözüm üretilmesinde ve diyalogların geliştirilmesinde ciddi adımlar attı. Hem sektör temsilcileri ile hem de ilgili kurumlarla iş birliklerimizi geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  
Eskişehir Madencilik Kümesinin Türkiye’nin ilk ve tek Madencilik Kümesi olduğuna değinen Çekiç, “Ülkemizde sektörel birlikte önemli ve örnek bir misyon taşıyoruz. Şehrimizde sektörün ve kamu kuruluşlarının itibar ettiği, prestiji yüksek, kurumsal kültürü oluşmuş bir sivil toplum kuruluşu haline geldik. Diğer yandan genel kurulumuzu katılan kurul üyelerimize destekleri ve kurula katılımları için teşekkür ederim” diye konuştu.
Çekiç, güven tazeledi
Gerçekleştirilen seçim sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığına Metin Çekiç yeniden seçildi.

7 Kişilik EMKD  Yönetim ve denetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Metin Çekiç

Hamza Tınaz

Mehmet Rallas

 Berna Kızılbük

 Muzaffer Kızıldağ

Metin Atıcı

Fatih Altınay 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.