EOSB Başkan Saraç'a OSBÜK'te önemli görev

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Saraç, gerçekleşen genel kurul sonrası yeniden OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeliğine seçildi.

EOSB Başkan Saraç'a OSBÜK'te önemli görev
04 Haziran 2023 Pazar 17:23

Türkiye’deki organize sanayi bölgelerinin çatı kuruluşu olan OSBÜK’de genel kurul heyecanı yaşandı.  Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), 21. Olağan Genel Kurulu, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, OSB başkanları, oda ve borsa başkanları, OSBÜK Genel Kurul Delegelerinin katılımıyla TOBB Konferans Salonunda gerçekleşti. Genel Kurulda Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Başkan Vekili Metin Saraç, OSBÜK delegeleri Hamit Alper Çelebi ve Olcay Alpan da yer aldı. Gerçekleşen genel kurul sonrası OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü yeniden başkanlığa getirilirken, Eskişehir OSB Başkan Vekili Metin Saraç ise Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeliğine seçildi.

Gerçekleşen genel kurul sonrası açıklamalarda bulunan Eskişehir OSB Başkan Vekili ve OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyesi Metin Saraç, "Ülkemizin ekonomik kalkınmasında önemli bir rol üstlenen organize sanayi bölgelerinin kendi aralarında yardımlaşmaları ve ortak sorunlarını çözüme kavuşturmalarını sağlamak amacıyla çatı kurum olarak hizmet Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu yıllardır bu önemli misyonunu lakıyla yerine getiriyor.  Eskişehir’i temsilen yıllardır bu değerli kurumun bir parçası olarak görev yapan birisi olarak yeniden göreve layık görülmem beni mutlu etti.  Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeliği görevine layık gören Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Memiş Kütükcü ve tüm delegelere teşekkür ederim. Eskişehir sanayisini ve Eskişehir OSB'ni en iyi şekilde temsil etmeye, başarılı ve güzel çalışmalar yaparak ülke ekonomimize katkı sağlamaya devam edeceğim" ifadelerinde bulundu.

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeliğine yeniden layık görülen Saraç’ı tebrik ederek, “Yıllardır birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız Saraç’ın yeniden OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeliğine seçilmesi bizim için gurur verici. Saraç, yıllardır OSBÜK çatısı altında Eskişehir’i sanayicilerimizi ve bölgemizi en iyi şekilde temsil etti. Sorunlarımızın ve taleplerimizin çözümü noktasında çalışmalar yürüterek sesimiz oldu.  Bu başarılı çalışmasını yeni dönemde de devam ettirecektir.  Yeniden OSBÜK Başkanlığına seçilen Metin Kütükcü başta olmak üzere tüm yönetim kuruluna ve Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeleri ile Başkan Vekilimiz Metin Saraç’a yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.