EOSB AKADEMİ KURULUYOR

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi “EOSB Akademi” nin kurulması için düğmeye bastı. İlk etapta amaçlananın ise sanayicilerin ve beyaz yaka çalışanların kendilerini geliştirecekleri üst düzey eğitimlerin bir disiplin halinde sunulması.

EOSB AKADEMİ KURULUYOR
07 Mart 2018 Çarşamba 15:31

Bu konuda Eskişehir’deki üniversite temsilcileri ve sanayicilerle bir araya gelindiğini ifade eden EOSB Başkanı Nadir Küpeli, ulusal ve uluslararası düzeyde eğitimlerin verileceğini ve EOSB Akademi’nin Eskişehir sanayisine yeni bir soluk olacağını vurguladı. 
Online eğitimler
EOSB Akademi’de konusunda uzmanların katılımcı olacağı ve ihtiyaç duyulan konularda eğitimler verileceğini söyleyen Küpeli, “Eğitimlerin yanı sıra sanayicilerimizin istediği sertifika programları da düzenlenecek. Ayrıca üniversitelerimizle Executive MBA ve MBA programlarını hayata geçireceğiz. Kurulacak yapıyla eğitimler online ve offline bir yapıyla hizmete alacağız” dedi. 
İlk toplantı
Akademi için üniversite temsilcileri ile görümlerin sürdüğünü açıklayan Küpeli, Eskişehir OSB’de bulunan firmalar ile Eskişehir Sanayi Odası Üyelerine bu hizmetin sunulacağını hatırlatarak, “Yaptığımız toplantıda üniversite temsilcilerine EOSB Akademinin amacını aktardık. Üniversiteler olarak bu projenin neresinde yer alabileceklerini yani verebilecekleri eğitimlerin konuları ve yıl içindeki eğitim takvimi konularını kendilerinden istedik. Ortak çalışmalarımız sürecek” diye konuştu. 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.