"DÜNYA İLE REKABET EDECEK DURUMDAYIZ"

Vali Özdemir Çakacak, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü Mücahit Alkan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

"DÜNYA İLE REKABET EDECEK DURUMDAYIZ"
22 Temmuz 2019 Pazartesi 14:47

Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığını kazandığı sürecin içerisinde yere alan şeker fabrikalarının önemine dikkat çeken Vali Çakacak, “Ülkelerin ülkelerle rekabet halinde olduğu bir dönemde, Şeker Fabrikaları sanayimizin temelinin teşkil edilmesinde önemli yere sahiptir. dedi.

Sanayi ve ticaret alanında, Eskişehir’in çok ileri bir durumda olduğunu ifade eden Vali Çakacak, Eskişehir’in; nitelikli sanayi tesisleriyle, güçlü sermaye hacmiyle, işgücü ve pazarlama olanaklarıyla dünya ile rekabet edebilecek bir noktaya geldiğini söyledi.

İlimizde faaliyet gösteren Kazım Taşkent Eskişehir Şeker Fabrikası’nın kurulduğu dönemde Türkiye’nin sanayileşme sürecine büyük katkılar sağladığını bildiren Vali Çakacak, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti konuşma esnasında dile getirdi.

Ziyareti kabulden dolayı duyduğu memnuniyeti ileten Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü Alkan ise yapılan çalışmalar hakkında Vali Çakacak’a bilgiler verdi. Türkiye genelinde kuruma bağlı tüm işletmeleri yerinde incelemek istediklerini aktaran Genel Müdür Alkan, “Yerinde yaptığımız incelemeler esnasında, üzerinde durduğumuz önemle konuları pancar üreticilerimizle görüşme fırsatı buluyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.