"ESKİŞEHİR'İ ÇOK BEĞENDİK"

Gaziemir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Halil Arda,  Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

"ESKİŞEHİR'İ ÇOK BEĞENDİK"
22 Temmuz 2019 Pazartesi 14:57

Gaziemir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Halil Arda,  Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sonrası başkanlar Eskişehir’i birlikte gezdiler.
İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrasıBüyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi ile gezi programına başlayan başkanlar, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi, Kentpark, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nı gezdiler. 

Eskişehir’in güzelliklerini ve şehircilik anlayışını birçok kez duydukları için Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettiklerini belirten Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Eskişehir’i çok beğendik. Yılmaz Büyükerşen’in belediyecilik modelini Gaziemir’de hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

Gerçekleştirdikleri nezaket ziyareti için Halil Arda ve eşine teşekkür eden Başkan Büyükerşen, Gazimemir’in kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek askerliğini orada yaptığını belirtti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.