AYHAN SEZER: İNŞAAT SEKTÖRÜ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Eskişehir Ticaret Odası başkan adayı Ayhan Sezer tıkanma noktasına gelen inşaat sektörünün önünü açacak her türlü girişimin yapılacağını ve sektördeki üyelerin rahatlayacağını söyledi.

AYHAN SEZER: İNŞAAT SEKTÖRÜ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
29 Mart 2018 Perşembe 14:40



Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Sezer, Ticaret Odası üyelerinin önündeki tüm engellerin kaldırılması için var güçleriyle çalışacaklarının sözünü verdi.


NAKİT YOK TAKAS VAR
Ekonominin lokomotif sektörü olan inşaat sektörünün son dönemde tıkanma noktasına geldiğini anlatan Sezer, buna rağmen üyeleri rahatlatacak hiç bir adımın atılmadığını söyledi. İnşaat sektörünün canlandırılması için söz verdiklerini de hatırlatan Sezer, “Konut satışları durdu. Bu nedenle sektöre iş yapan binlerce üyemiz de mağduriyet yaşıyor. Şehir piyasalarında nakit kalmadı. Üyelerimiz takas yoluyla ticaret yapmaya çalışıyor. Bu böyle devam edemez" dedi.


LAF DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ


7 Nisandaki seçimlerin ardından ilk gündeme alacakları konunun inşaat sektöründeki tıkanmayı açmak olacağını söyleyen Sezer, “Kamu kurumları ile yapacağımız görüşmelerle tıkanmış sektör hızlandırılacak. Finans kuruluşları ile yapılacak anlaşmalarla piyasaya nakit girdisini sağlayacağız. Böylece hem inşaat sektörü canlanacak hem de sektöre iş yapan binlerce üyemiz yeniden ticaret yapmaya başlayacak. Biz laf değil iş yapacağız. Kimseyi ayırmadan kayırmadan şehrimizin ‘Hep Birlikte’ büyümesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.


GÜCÜMÜZDEN ÇEKİNİYORLAR
Ticaret Odası Başkan Adayı Sezer ayrıca son günlerde özellikle sosyal medya üzerinde başlatılan ittifak dedikodularını yalanlayarak daha öncede bu konuyu defalarca açıklamamıza rağmen ittifak konusunu kasten kaşıdıklarını söyleyen Sezer ‘’gücümüzden çekinen, saha hakimiyetimizden çekinen ve tabana olan çalışmalarımızla üyelerimizin bize olan teveccühlerini kırmak için bu tür söylemler ve söylentiler kasıtlı olarak çıkartılıyor. Bir kez daha ifade etmek istiyorum ki bu yöndeki bütün ifadeler asılsızdır. Ticaret odası seçimlerine üyelerimizle beraber katılarak kazanan ‘’ HEP BERABER’’ biz olacağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.