Başarılı bilardocular ödüllerini Başkan Kurt’tan aldı

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Konya Yunak Kurtuşağı ve Çevre Köylüleri Derneği tarafından düzenlen Bilardo Turnuvasının finaline katıldı.

Başarılı bilardocular ödüllerini Başkan Kurt’tan aldı
29 Mart 2018 Perşembe 14:44

Konya Yunak Kurtuşağı ve Çevre Köylüleri Derneği tarafından düzenlen ve büyük çekişmelere sahne olan Bilardo Turnuvasının finaline Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt da katıldı. Başkan Kurt, turnuvanın final maçından önce finale kalan sporculara başarılar diledi. Büyük bir çekişmeye sahne olan final karşılaşmasını Başkan Kurt, Kurtuşağı ve Çevre Köylüleri Dernek Başkanı Hüseyin Acar ve İrfan Kılınç ile birlikte büyük bir dikkatle izledi.

Dernek üyelerinin de yoğun katılımla izlediği final karşılaşmasında turnuvayı Yasin Altuğ 1’inci olarak tamamladı. Final karşılaşmasında büyük bir başarı sergileyen Furkan Tosun 2’nci, Mustafa Alyüz ise 3’üncü olarak turnuvayı tamamladı.

Turnuva sonunda Başkan Kurt, başarılı sporculara ödüllerini verdi. Başkan Kurt ayrıca başarılı olan sporcuları ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.