ASKON Eskişehir şubesi açıldı

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON) şubesi Eskişehir’de açıldı. Dernek Ertuğrulgazi Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Caddesi'nde hizmet verecek .

ASKON Eskişehir şubesi  açıldı
16 Nisan 2023 Pazar 18:32

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin şubesi Eskişehir'de açıldı.

Dernek Ertuğrulgazi Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Caddesi'nde hizmet verecek . Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin açılışına çok sayıda davetlinin yanı sıra ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın da katıldı. Açılış konuşmasını yapan şube başkanı Ali Semih Ünlü katılımcılara teşekkür etti.

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın "Milattan Önce üç bin yılına dayanan tarihi bir şehir. Bu kadar eskiye dayanmasından dolayı Eskişehir ismine mazhar olmuş kadim şehir Eskişehir’de, Anadolu Aslanları olarak bulunmamak bizim için büyük bir eksiklikti. Hamdolsun bugün şube açılışımız ile büyük bir eksikliğimizi de gidermiş oluyoruz. Eskişehir şubemiz başta Eskişehirimize ve ülkemize hayırlı ve bereketli olsun" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.