Artelon Makine, Eskişehir’deki 100 okulun bayrak sponsoru oldu

Artelon Makine, “desteğimiz eğitim, temelimiz cumhuriyet” sloganı ile Cumhuriyetin 100’üncü yılında, 100 okulun bayrak sponsoru oldu.

Artelon Makine, Eskişehir’deki 100 okulun bayrak sponsoru oldu
26 Ekim 2023 Perşembe 13:56

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılı Eskişehir’de coşkuyla kutlanacak. Eskişehir’deki kutlamalar kapsamında  “100 okul 100 sancak” projesi başlatıldı. Eskişehir OSB’de faaliyet gösteren Artelon Makine Yönetim Kurulu Başkanı Göral Çatak, projeye sponsor olarak, 100 okula 100 sancak hediye etti. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hayranlığıyla tanınan iş insanı Göral Çatak, 2016 yılında fabrikasının bahçesine Atatürk heykeli yaptırmıştı.

Çatak, Türkiye Cumhuriyet’inin kuruşunun 100’üncü yılını kutlayarak, “Milletimizin bağımsızlığının simgesi olan Cumhuriyetimizin 100’üncü yıldönümünü kutlamanın gururunu, coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyet her şeyini kaybetmiş bir milletin ulusal bağımsızlık yolunda girdiği mücadelenin sonucunda elde ettiği en büyük değerdir. Bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyetini, Atatürk’ümüzün bize çizdiği yolda aklın ve bilimin üstünlüğünü benimseyerek ve üreterek daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.