“7 EKİM DEĞİŞİMİN TARİHİDİR”

Eskişehir Ticaret Odası başkan adaylarından Ayhan Sezer “7 Ekim 2017 tarihi Eskişehir için bir değişim ve yenilenme tarihidir” dedi.

“7 EKİM DEĞİŞİMİN TARİHİDİR”
09 Eylül 2017 Cumartesi 13:33

Uzun süredir yaptığı alan çalışması ile şimdiye kadar 6 binden fazla üye ile görüşen Ayhan Sezer sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. ETO seçimlerinin yapılacağı 7 ekim tarihinin değişim ve yenilenme tarihi olacağını vurgulayan Sezer “7 Ekim 2017 tarihi Eskişehir için bir değişim ve yenilenme tarihidir. Eskişehir ticaret odasının 7 Ekim'de 2017 de yapılacak olan Ticaret odası seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Eskişehir'in daha da kalkınması için gecesini gündüzüne katan genç, aktif, dinamik ve çalışkan ekibimizle değerlendireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Şehrimizde bugüne kadar eşi ve benzeri görülmemiş bir seçim çalışması içinde yer almanın ve Eskişehir'de yenilik katmanın gururu içerisindeyiz. Tüm adaylara başarılar diler, bu süreçte bizlere teveccühü ve güler yüzünü eksik etmeyen tüm üyelerimize 7 Ekim 2017 tarihinde yapılacak olan Eskişehir Ticaret Odası seçimlerini bir kez daha hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.