OSMAN USTA’DAN SANATSEVERLERE TORNA GÖSTERİSİ

Tepebaşı Belediyesi’nin bu yıl 11.’sini düzenlediği Eskişehir Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun halk tanıtımı başladı. Tanıtım çalışmaları kapsamında Kınıklı pişmiş toprak ustası Osman Menteş’in torna gösterisi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

OSMAN USTA’DAN SANATSEVERLERE TORNA GÖSTERİSİ
09 Eylül 2017 Cumartesi 14:22

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve açık havada gerçekleştirilen tanıtımda, Menteş’in torna gösterisi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Osman Menteş gösteriyi izleyen çocukların isteğini de kırmayarak onlara küçük vazolar ve kupalar üretip, hediye etti.

Kınıklı pişmiş toprak ustası Osman Menteş’in torna gösterisi yaptığı tanıtım etkinlikleri, Hamamyolu Caddesi Çarşı Camii yanında ve Espark AVM’de olmak üzere devam edecek. 17.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek torna gösterilerinde Osman Usta, marifetlerini ve ustalığını Eskişehirli sanatseverler için sergileyecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.