KPSS kursuna yoğun ilgi

Odunpazarı Dernekler Platformu tarafından düzenlenen ve Ankara'dan gelen alanında uzman eğitmenlerin verdiği kurslara 420'si ortaöğretim olmak üzere, ortaöğretim ve önlisans olarak toplamda 700 öğrenci katılıyor.

KPSS kursuna yoğun ilgi
11 Kasım 2016 Cuma 12:38

Kursa katılan gençler uzman eğitmenlerle çalışmaktan ve kaliteli hizmet almaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Platformun Fahri Başkanı Volkan Doğan, eğitim alanında gençlere hizmet vermekten duyduğu memnuniyeti belirtti. Doğan, “Bizler hizmet noktasında hemşehrilerimizin her alanında ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyen ve bu anlamda çalışmalarını sürdüren bir derneğiz. KPSS kurslarımızda gençlerimize uzman hocalarımızla kaliteli eğitimler veriyoruz. Ülkemizin geçtiği bu zor dönemlerde vatanına, milletine ve bayrağına bağlı nesillerin yeniden ülkenin kadrolarında ve idari sisteminde yer almasını istiyoruz" dedi.
Doğan, gelecek nesillerimizin refah seviyesi yüksek bir toplumda yetişmesi bakımından Odunpazarı Dernekler Platformu olarak çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayarak; "Halk Eğitim Merkezi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ve toplamda 60 saat süren kurslarda başarı çıtasını yükseltmeyi hedefliyoruz. Ve bu başarıyla birlikte ülkemizi hedeflediğimiz muasır medeniyetler seviyesine çıkarmayı ve 2023, 2071 vizyonuna gençlerimizle birlikte güçlü bir şekilde ulaşmayı arzu ediyoruz" şeklinde konuştu.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.