ESTÜ Rektörü Adnan Özcan görevi devraldı

Cumhurbaşkanlık Kararnamesi ile Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Adnan Özcan, devir teslim töreniyle Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu’ndan görevi devraldı.

ESTÜ Rektörü Adnan Özcan görevi devraldı
16 Eylül 2022 Cuma 12:41

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşen törende konuşan, Prof. Dr. Döğeroğlu, “Prof. Dr. Adnan Özcan, 39 yıldır bu Üniversite’nin farklı kademelerinde görev yapan ve ESTÜ’ye katkı sağlayan bir Hocamız. Eminim ki, kurumun içerisinden kurumu tanıyan bir Hocamız olarak çok değerli katkıları olacaktır. 2018 yılı Eylül ayından bu yana bir kurulum sürecini hep birlikte, sizlerin desteğiyle yönetmeye çalıştık. İki yıl pandemi dönemi olmasına rağmen gerçekten; öğrencilerimizin, idari ve akademik çalışanlarımızın desteğiyle birlikte taktire şayan bir dönemi tamamladık. Bunu sadece biz değil; bizi izleyen, bizi değerlendiren tüm kurum ve kuruluşlar ifade ediyor. Eminim, bu Üniversite’nin önü hep açık olacak. Çünkü gerçekten gerek idari ve akademik çalışanları gerek öğrenci ve mezunları hep bu Üniversite ile gurur duydular. Bundan sonra da gurur duymaya devam edecekler. Bu geçen süre içerisinde hayata geçirdiğimiz pek çok uygulama oldu ve yapılmayı bekleyen bir o kadar da iş var. Dolayısıyla, ekip olarak bayrağı devredeceğiz.  Burada da Genel Sekreterimiz, Genel Sekreter Yardımcımız, Daire Başkanlarımız değişmeyen kadro. Sizler, her zaman bunun bilincinde olan yapıları temsil etmektesiniz. İyi niyetle çabaladıktan sonra üstesinden gelinmeyecek bir problem olmadığına inanıyorum” dedi.

Döğeroğlu’nun dört yıldan bu yana ekibiyle birlikte büyük gayret göstererek süreci söyleyen Prof. Dr. Özcan  “O günden bu güne oldukça fazla yol alındı. Özellikle lisansüstü, uluslararasılaşma, araştırma ve kalite süreçleri başta olmak üzere tüm süreçleri sürdürmeye ve çizgimizi korumaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.