Eskişehir’de 4 ton 700 litre kaçak içki ele geçirildi

Ülke genelinde ‘Zincir’ kod adıyla gerçekleştirilen kaçak ve sahte alkol operasyonu çerçevesinde Eskişehir’de 4 ton 700 litreden fazla kaçak içki ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi yakalandı.

Eskişehir’de 4 ton 700 litre kaçak içki ele geçirildi
16 Eylül 2022 Cuma 14:20

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde sahte/kaçak alkollü içkileri yasa dışı yollardan piyasaya sürmeye çalışan şahıslara yönelik “Zincir” kod isimli operasyon düzenlendi. Operasyon çerçevesinde Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde tespit edilen 3 ikamet, 2 depo ve 1 araçta arama yapıldı. Yapılan aramalarda 3 ton 314 litre kaçak alkol, 1 ton 430 litre etil alkol, alkol yapımında kullanılan çok sayıda alkol kiti, bandrol ve kapüşon, 1 adet tabanca ve 22 mermi ele geçirildi. Düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.