AÇIKÖĞRETİMDEN DERS UYGULAMA VİDEOLARI

Açıköğretim Sisteminde yeni öğrenme malzemeleri geliştirilmeye devam ediyor.

AÇIKÖĞRETİMDEN DERS UYGULAMA VİDEOLARI
30 Ağustos 2017 Çarşamba 13:15


Son olarak Açıköğretim Fakültesi Laborant ve Veteriner Sağlık Ön Lisans Programı öğrencileri için uygulamaya yönelik dersleri daha iyi anlayabilmeleri ve mezuniyetleri sonrasında uygulama becerilerine katkıda bulunmak amacıyla derslerin müfredatına uygun olarak uygulama videoları çekilmeye başlandı.

Bu kapsamda Ankara Jokey Kulübü, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi ve Ziraat Fakültesi Haymana Araştırma ve Uygulama Çiftliğinde video çekimleri gerçekleştirildi. At, sığır, kedi ve köpeklerin muayenesi yapılırken öğrencilere faydalı olacak videolar çekildi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney, bu tür öğrenme malzemelerinin öğrenciler için çok faydalı olacağına vurgulayarak, “Fakültemiz öğrencileri kayıt oldukları program kapsamındaki derslerin pdf hallerine, ünite özetlerine, sesli kitaplara, yaprak test ve deneme sınavlarına, çıkmış sınav sorularına ANADOLUM ekampüs sistemi aracılığıyla ulaşabilmektedir. Tekniker ve yardımcı sağlık personeli unvanı ile mezun olacak öğrencilerimize mesleki bilgi ve becerilerini artırabilmeleri amacıyla ders müfredatımız kapsamında faydalı olacak video çekimleri gerçekleştirdik. Bu videolarda ANADOLUM ekampüs sisteminde yayımlanacaktır. Ayrıca öğrencilerimize faydalı olacağı düşünülen yeni uygulama, cerrahi müdahale gibi farklı pratik videolarının çekimlerine devam edilecek ve sistemimize eklenecektir” açıklamalarında bulundu.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.